Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » King of Boys

King of Boys

04/10/2019 | Flixfilm

King of Boys på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Kemi Adetiba
Skuespillere: Sola Sobowale, Remilekun Reminisce Safaru, Adesua Etomi-Wellington
Spilletid: 169 min
Land: Nigeria
Sprog: Yoruba, English, Ibo, Hausa
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da en magtfuld forretningskvindes politiske ambitioner trues af hendes forbindelser i underverdenen, udløser det en magtkamp, der kan koste hende alt.Se King of Boys på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

King of Boys havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til King of Boys på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om King of Boys ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at King of Boys stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame King of Boys, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til King of Boys er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar