Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » King of Boys

King of Boys

04/10/2019 | Flixfilm

Se King of Boys på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama
Instruktør: Kemi Adetiba
Skuespillere: Sola Sobowale, Remilekun Reminisce Safaru, Adesua Etomi-Wellington, Paul Sambo
Spilletid: 169 min
Land: Nigeria
Sprog: Yoruba, English, Ibo, Hausa
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Da en magtfuld forretningskvindes politiske ambitioner trues af hendes forbindelser i underverdenen, udløser det en magtkamp, der kan koste hende alt.


Se King of Boys på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKing of Boys havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om King of Boys ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til King of Boys herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til King of Boys er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at King of Boys stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar