Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » King of California

King of California

01/12/2013 | Flixfilm

Se King of California på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Mike Cahill
Skuespillere: Michael Douglas, Evan Rachel Wood, Willis Burks II, Laura Kachergus
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Charlie (Michael Douglas) er netop blevet udskrevet fra et psykiatrisk hospital, og opsøger sin sekstenårige datter Miranda (Evan Rachel Wood).


Se King of California på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKing of California havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om King of California ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til King of California herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til King of California er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at King of California stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar