Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » King of Clones

King of Clones

23/06/2023 | Flixfilm

King of Clones på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Documentary
Instruktion: Aditya Thayi
Skuespillere: Hwang Woo-Suk, Paul Root Wolpe, Alex Tinson
Spilletid: 85 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Denne dokumentar fortæller den fascinerende historie om Koreas mest berygtede videnskabsmand – fra banebrydende kloning af mennesker til et skandaløst fald fra tronen.Se King of Clones på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

King of Clones havde premiere på Netflix Danmark den 23. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til King of Clones på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om King of Clones ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at King of Clones stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame King of Clones, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til King of Clones er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar