Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » King of Collectibles: The Goldin Touch

King of Collectibles: The Goldin Touch

28/04/2023 | Flixfilm

King of Collectibles: The Goldin Touch på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: David Amerman, Ken Goldin, Dylan Kosinski
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Ken Goldin og hans kvikke team står for den spændende action i denne serie, hvor vi kommer med bag kulisserne på et førende auktionshus med speciale i sjældne samleobjekter.Se King of Collectibles: The Goldin Touch på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

King of Collectibles: The Goldin Touch (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til King of Collectibles: The Goldin Touch på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om King of Collectibles: The Goldin Touch (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at King of Collectibles: The Goldin Touch (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame King of Collectibles: The Goldin Touch, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til King of Collectibles: The Goldin Touch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar