Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » King of Peking

King of Peking

02/07/2018 | Flixfilm

Se King of Peking på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Sam Voutas
Skuespillere: Jun Zhao, Wang Naixun, Qing Han, Si Chao
Spilletid: 88 min
Land: China, USA, Australia
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: En rejsende filmoperatør uden en krone på lommen begynder at drive en dvd-piratkopiforretning, hvilket giver anledning til uenighed med sin unge, skeptiske søn.


Se King of Peking på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKing of Peking havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om King of Peking ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til King of Peking herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til King of Peking er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at King of Peking stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar