Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » King of Stonks

King of Stonks

06/07/2022 | Flixfilm

King of Stonks på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Larissa Sirah Herden, Andreas Döhler, Wilson Gonzalez
Spilletid: N/A
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Et overambitiøst finansgeni lyver, snyder og bedrager for at få succes med sit nystartede firma – og opnå stjernestatus for sig selv.

King of Stonks havde premiere på Netflix Danmark den 6. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til King of Stonks på YouTube.Se King of Stonks på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om King of Stonks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at King of Stonks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame King of Stonks, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til King of Stonks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar