Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kingdom

02/07/2020 | Flixfilm

Se Kingdom på Netflix

Indspilningsår: 2014–2017
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Frank Grillo, Kiele Sanchez, Matt Lauria, Jonathan Tucker
Spilletid: 43 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Beskrivelse: En tidligere MMA-legende kæmper for at holde sit træningscenter kørende, men møder flere udfordringer, da han forsøger at håndtere en kompliceret familiedynamik.


Se Kingdom på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kingdom (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kingdom (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Kingdom:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kingdom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kingdom (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar