Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kingdom of Heaven

Kingdom of Heaven

12/04/2014 | Flixfilm

Se Kingdom of Heaven på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Action, Adventure, Drama, History, War
Instruktør: Ridley Scott
Skuespillere: Martin Hancock, Michael Sheen, Nathalie Cox, Eriq Ebouaney
Spilletid: 144 min
Land: UK, Germany, Spain, Morocco, USA, Italy, France
Sprog: English, Arabic, Latin, Italian
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: En landsbysmed lader sig slå til ridder i det 12. årh. Jerusalem, så han kan slå hæren af muslimske korsriddere, som kontrollerer byen, tilbage.


Se Kingdom of Heaven på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKingdom of Heaven havde premiere på Netflix Danmark den 12. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kingdom of Heaven ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kingdom of Heaven herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kingdom of Heaven er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kingdom of Heaven stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar