Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kingdom of Us

Kingdom of Us

13/10/2017 | Flixfilm

Se Kingdom of Us på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Drama
Instruktør: Lucy Cohen
Skuespillere: Jamie-Jodie Shanks, Kacie-Kimie Shanks, Lorie-Lanie Shanks, Mirie-Marie Shanks
Spilletid: 109 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: I denne bevægende dokumentar sender en fars selvmord otte familiemedlemmer ud på en rejse gennem barndomsminder og følelsesmæssigt oprørte vande.

Kingdom of Us (I vores egen verden) havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Kingdom of Us på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kingdom of Us (I vores egen verden) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kingdom of Us stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kingdom of Us, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kingdom of Us (I vores egen verden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar