Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kingdom

13/03/2020 | Flixfilm

Kingdom på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Action, Drama, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ju Ji-Hoon, Bae Doona, Kim Sungkyu
Spilletid: 45 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Mens riget rammes af sære rygter om deres syge konge, bliver kronprinsen dets eneste håb mod en mystisk plage, der overtager jorden.

Kingdom (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 13. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kingdom på YouTube.Se Kingdom på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kingdom (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kingdom (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kingdom, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kingdom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
3 kommentarer til Kingdom

 1. JST - kl. 00:54, 26-01-2019:

  Hm… Netflix-serien “Kingdom” er nu Koreansk (og ikke japansk, som der står her). Det ser ud som om, Flixfilm har blandet serien sammen med den japanske film af sammen navn. Det er i hvert fald castet fra den japanske film, som står nævnt her på siden 🙂

 2. JM - kl. 18:05, 27-01-2019:

  Shogun møder Walking Dead og det fungere overraskende godt. Det ene øjeblik er et magtspil om tronen igang og det næste er horder af levende døde på vej over hegnet.

  Effekter og makeup er top og skuespillet ligeså. Masser af karaktere man ikke kan vente med bliver ædt og dem man bare ikke vil have skal ende på menuen. Hvilket er godt begge dele fordi det betyder personerne betyder noget for mig som seer.

  Det er absolut ikke en serie for sarte sjæle, det bliver ikke lagt fingre imellem når de levende døde angriber og alligevel er der humor dog uden at det bliver plat eller trækker fra det skræmmende og uhyggelige.

  Så samurai sværd og zombier med et magtspil om den Koreanske trone og det funker fornemt. God spas.

 3. Ted A - kl. 16:05, 04-02-2019:

  Supergo’ Lidt spøjs blanding, men det fungerer rigtigt godt. Filmisk flot og spændende.

Skriv kommentar