Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kingdom

25/01/2019 | 3 kommentarer

Se Kingdom på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Doona Bae, Greg Chun, Jun-ho Heo, Ji-Hoon Ju
Spilletid: 45 min
Land: South Korea, USA
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.2

Resumé: Mens riget rammes af sære rygter om deres syge konge, bliver kronprinsen dets eneste håb mod en mystisk plage, der overtager jorden.


Se Kingdom på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kingdom (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Kingdom (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kingdom herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kingdom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kingdom (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.3 kommentarer til Kingdom

 1. JST - kl. 00:54, 26-01-2019:

  Hm… Netflix-serien “Kingdom” er nu Koreansk (og ikke japansk, som der står her). Det ser ud som om, Flixfilm har blandet serien sammen med den japanske film af sammen navn. Det er i hvert fald castet fra den japanske film, som står nævnt her på siden 🙂

 2. JM - kl. 18:05, 27-01-2019:

  Shogun møder Walking Dead og det fungere overraskende godt. Det ene øjeblik er et magtspil om tronen igang og det næste er horder af levende døde på vej over hegnet.

  Effekter og makeup er top og skuespillet ligeså. Masser af karaktere man ikke kan vente med bliver ædt og dem man bare ikke vil have skal ende på menuen. Hvilket er godt begge dele fordi det betyder personerne betyder noget for mig som seer.

  Det er absolut ikke en serie for sarte sjæle, det bliver ikke lagt fingre imellem når de levende døde angriber og alligevel er der humor dog uden at det bliver plat eller trækker fra det skræmmende og uhyggelige.

  Så samurai sværd og zombier med et magtspil om den Koreanske trone og det funker fornemt. God spas.

 3. Ted A - kl. 16:05, 04-02-2019:

  Supergo’ Lidt spøjs blanding, men det fungerer rigtigt godt. Filmisk flot og spændende.

  Skriv kommentar