Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kings of Jo’Burg

Kings of Jo’Burg

27/01/2023 | Flixfilm

Kings of Jo’Burg på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Masire-brødrene styrer Johannesburgs kriminelle underverden, men forræderiske forviklinger og en overnaturlig familieforbandelse truer med at ødelægge alt.Se Kings of Jo’Burg på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Kings of Jo’Burg (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 27. januar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kings of Jo’Burg på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Kings of Jo’Burg (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kings of Jo’Burg (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kings of Jo’Burg, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kings of Jo’Burg er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar