Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kings of Mulberry Street: Let Love Reign

Kings of Mulberry Street: Let Love Reign

07/04/2023 | Flixfilm

Kings of Mulberry Street: Let Love Reign på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktion: Judy Naidoo
Skuespillere: Shaan Nathoo, Kogie Naidoo, Jonathan Taylor
Spilletid: 109 min
Land: South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.4

Handling: Da bedstemor Chetty bliver kidnappet af en ond tidligere politibetjent, vender Ticky og Baboo tilbage på en vild redningsaktion, der omfatter en dyrebar halskæde og et musikshow.Se Kings of Mulberry Street: Let Love Reign på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Kings of Mulberry Street: Let Love Reign havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kings of Mulberry Street: Let Love Reign på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Kings of Mulberry Street: Let Love Reign ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kings of Mulberry Street: Let Love Reign stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kings of Mulberry Street: Let Love Reign, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kings of Mulberry Street: Let Love Reign er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar