Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kingsglaive: Final Fantasy XV

Kingsglaive: Final Fantasy XV

28/02/2018 | Flixfilm

Se Kingsglaive: Final Fantasy XV på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Action, Adventure, Drama, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Takeshi Nozue
Skuespillere: Aaron Paul, Lena Headey, Sean Bean, Adrian Bouchet
Spilletid: 110 min
Land: Japan, USA
Sprog: Japanese, English, Chinese
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Kong Regis af Lucis beordrer sine Kingsglaive-krigere til at stoppe Niflheims hær, inden den invaderer og stjæler den krystal, der giver Lucis sin kraft.


Se Kingsglaive: Final Fantasy XV på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kingsglaive: Final Fantasy XV havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kingsglaive: Final Fantasy XV ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Kingsglaive: Final Fantasy XV:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kingsglaive: Final Fantasy XV er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kingsglaive: Final Fantasy XV stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar