Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kinsey

04/03/2015 | Flixfilm

Kinsey på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Biography, Drama, Romance
Instruktion: Bill Condon
Skuespillere: Liam Neeson, Laura Linney, Chris O'Donnell
Spilletid: 118 min
Land: United States, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Liam Neeson spiller Dr. Alfred Kinsey, som interviewede mange mennesker om deres sexliv og udgav en banebrydende bog med sine observationer i 1948.

Kinsey havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kinsey på YouTube.Se Kinsey på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Kinsey ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kinsey stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kinsey, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kinsey er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar