Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kinsey

04/03/2015 | Flixfilm

Se Kinsey på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Biography, Drama, Romance
Instruktør: Bill Condon
Skuespillere: Liam Neeson, Laura Linney, Chris O'Donnell, Peter Sarsgaard
Spilletid: 118 min
Land: USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Liam Neeson spiller Dr. Alfred Kinsey, som interviewede mange mennesker om deres sexliv og udgav en banebrydende bog med sine observationer i 1948.


Se Kinsey på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKinsey havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kinsey ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kinsey herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kinsey er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kinsey stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar