Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kipo and the Age of Wonderbeasts

Kipo and the Age of Wonderbeasts

12/10/2020 | Flixfilm

Se Kipo and the Age of Wonderbeasts på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Animation, Action, Adventure, Fantasy, Musical
Instruktør: N/A
Skuespillere: Karen Fukuhara, Sydney Mikayla, Dee Bradley Baker, Deon Cole
Spilletid: 24 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: En selvsikker, men hidtil beskyttet pige må lære at klare sig i en verden af mutantdyr. Hun lærer at overleve – og finde vej hjem – med hjælp fra sine brogede venner.Se Kipo and the Age of Wonderbeasts på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kipo and the Age of Wonderbeasts (Kipo og de utrolige væseners tid) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kipo and the Age of Wonderbeasts (Kipo og de utrolige væseners tid) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Kipo and the Age of Wonderbeasts:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kipo and the Age of Wonderbeasts (Kipo og de utrolige væseners tid) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kipo and the Age of Wonderbeasts (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Kipo and the Age of Wonderbeasts

  1. oskar - kl. 20:40, 27-01-2020:

    sæson 2 plissssssssssss

    Skriv kommentar