Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kipo and the Age of Wonderbeasts

Kipo and the Age of Wonderbeasts

14/01/2020 | Ingen kommentarer

Se Kipo and the Age of Wonderbeasts på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Animation, Action, Adventure, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Karen Fukuhara
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: En selvsikker, men hidtil beskyttet pige må lære at klare sig i en verden af mutantdyr. Hun lærer at overleve – og finde vej hjem – med hjælp fra sine brogede venner.


Se Kipo and the Age of Wonderbeasts på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kipo and the Age of Wonderbeasts (Kipo og de utrolige væseners tid) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kipo and the Age of Wonderbeasts (Kipo og de utrolige væseners tid) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kipo and the Age of Wonderbeasts herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kipo and the Age of Wonderbeasts (Kipo og de utrolige væseners tid) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kipo and the Age of Wonderbeasts (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar