Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kipo and the Age of Wonderbeasts

Kipo and the Age of Wonderbeasts

12/10/2020 | Flixfilm

Kipo and the Age of Wonderbeasts på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Karen Fukuhara, Sydney Mikayla, Dee Bradley Baker
Spilletid: 24 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: En selvsikker, men hidtil beskyttet pige må lære at klare sig i en verden af mutantdyr. Hun lærer at overleve – og finde vej hjem – med hjælp fra sine brogede venner.

Kipo and the Age of Wonderbeasts (Kipo og de utrolige væseners tid) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kipo and the Age of Wonderbeasts på YouTube.Se Kipo and the Age of Wonderbeasts på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Kipo and the Age of Wonderbeasts (Kipo og de utrolige væseners tid) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kipo and the Age of Wonderbeasts (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kipo and the Age of Wonderbeasts, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kipo and the Age of Wonderbeasts (Kipo og de utrolige væseners tid) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Kipo and the Age of Wonderbeasts

  1. oskar - kl. 20:40, 27-01-2020:

    sæson 2 plissssssssssss

Skriv kommentar