Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kira Kiralina

Kira Kiralina

10/03/2021 | Flixfilm

Se Kira Kiralina på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama
Instruktør: Dan Pita
Skuespillere: Iulia Cirstea, Dana Borteanu, József Bíró, Csaba Ciugulitu
Spilletid: 99 min
Land: Romania
Sprog: Romanian
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Under Osmannerrigets fald udnytter en hårdt prøvet familie på farlig vis situationen i dette drama baseret på Panait Istratis skelsættende roman fra 1923.

Kira Kiralina havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Kira Kiralina på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kira Kiralina ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kira Kiralina stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kira Kiralina, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kira Kiralina er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar