Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kiss & Cry

Kiss & Cry

31/08/2017 | Flixfilm

Se Kiss & Cry på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Biography, Drama, Music, Romance, Sport
Instruktør: Sean Cisterna
Skuespillere: Sarah Fisher, Luke Bilyk, Chantal Kreviazuk, Sergio Di Zio
Spilletid: 95 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Da hun diagnosticeres med en sjælden form for halskræft, finder teenageskateren Carley Allison styrke ved at synge for et online-publikum.


Se Kiss & Cry på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKiss & Cry havde premiere på Netflix Danmark den 31. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kiss & Cry ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kiss & Cry herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kiss & Cry er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kiss & Cry stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar