Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kiss, Kiss!

Kiss, Kiss!

26/04/2023 | Flixfilm

Kiss, Kiss! på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ihærdig charmør, der er overbevist om, at han kan score hvem som helst, sætter sigtet på en forlovet kvinde, der skal giftes med en søn af en ambitiøs politiker.Se Kiss, Kiss! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Kiss, Kiss! havde premiere på Netflix Danmark den 26. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kiss, Kiss! på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Kiss, Kiss! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kiss, Kiss! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kiss, Kiss!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kiss, Kiss! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar