Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kiss Me First

Kiss Me First

29/06/2018 | Flixfilm

Se Kiss Me First på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tallulah Haddon, Simona Brown, Matthew Beard, Freddie Stewart
Spilletid: 46 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En ensom ung kvinde, der er afhængig af et virtual reality-spil, bliver ven med en festpige, der tager hende med ind i en ny verden med spænding og mørke hemmeligheder.


Se Kiss Me First på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKiss Me First (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kiss Me First (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kiss Me First herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kiss Me First er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kiss Me First (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar