Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kiss Me First

Kiss Me First

29/06/2018 | Flixfilm

Kiss Me First på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi
Instruktion: N/A
Skuespillere: Tallulah Haddon, Simona Brown, Matthew Beard
Spilletid: 46 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En ensom ung kvinde, der er afhængig af et virtual reality-spil, bliver ven med en festpige, der tager hende med ind i en ny verden med spænding og mørke hemmeligheder.Se Kiss Me First på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Kiss Me First (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. juni, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kiss Me First på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Kiss Me First (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kiss Me First (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kiss Me First, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kiss Me First er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar