Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kiss Me

20/12/2014 | Flixfilm

Se Kiss Me på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Alexandra-Therese Keining
Skuespillere: Ruth Vega Fernandez, Liv Mjönes, Krister Henriksson, Lena Endre
Spilletid: 105 min
Land: Sweden, Denmark, Germany
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Da Mia deltager i sin fremmedgjorte fars forlovelsesfest og møder sin nye stedsøster, slår det gnister, og Mia bliver helt uventet forelsket.


Se Kiss Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKiss Me havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kiss Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kiss Me herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kiss Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kiss Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar