Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kiss Me

20/12/2014 | Flixfilm

Kiss Me på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Alexandra-Therese Keining
Skuespillere: Ruth Vega Fernandez, Liv Mjönes, Krister Henriksson
Spilletid: 105 min
Land: Sweden, Denmark, Germany
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Da Mia deltager i sin fremmedgjorte fars forlovelsesfest og møder sin nye stedsøster, slår det gnister, og Mia bliver helt uventet forelsket.Se Kiss Me på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Kiss Me havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kiss Me på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Kiss Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kiss Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kiss Me, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kiss Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar