Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kiss Me

20/12/2014 | Flixfilm

Se Kiss Me på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Drama
Instruktion: António da Cunha Telles
Skuespillere: Marisa Cruz, Manuel Wiborg, Nicolau Breyner
Spilletid: 120 min
Land: Portugal
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Da Mia deltager i sin fremmedgjorte fars forlovelsesfest og møder sin nye stedsøster, slår det gnister, og Mia bliver helt uventet forelsket.

Kiss Me havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Kiss Me på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kiss Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kiss Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kiss Me, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kiss Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar