Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kiss of Death

Kiss of Death

01/12/2013 | Flixfilm

Se Kiss of Death på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Barbet Schroeder
Skuespillere: David Caruso, Samuel L. Jackson, Nicolas Cage, Helen Hunt
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: En tidligere straffet prøver at lægge afstand til sin fortid, men går modvilligt med til at hjælpe sin fætter med ét sidste kup, der går frygtelig galt.


Se Kiss of Death på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKiss of Death havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kiss of Death ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kiss of Death herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kiss of Death er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kiss of Death stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar