Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kiss of the Damned

Kiss of the Damned

29/05/2014 | Flixfilm

Se Kiss of the Damned på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, Horror, Romance
Instruktør: Xan Cassavetes
Skuespillere: Joséphine de La Baume, Roxane Mesquida, Milo Ventimiglia, Caitlin Keats
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Den udøde Djuna giver efter for sit begær efter en manuskriptforfatter i denne thriller, som er en hyldest til 1960'ernes farverige vampyrfilm.


Se Kiss of the Damned på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKiss of the Damned havde premiere på Netflix Danmark den 29. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kiss of the Damned ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kiss of the Damned herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kiss of the Damned er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kiss of the Damned stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar