Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kiss the Bride

Kiss the Bride

04/02/2015 | Flixfilm

Kiss the Bride på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: C. Jay Cox
Skuespillere: Tori Spelling, Philipp Karner, James O'Shea
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Tre italiensk-amerikanske søstre er tvunget til at være sammen med den bedrevidende familie igen, da deres mere traditionelle søster bliver gift i deres hjemby.

Kiss the Bride havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kiss the Bride på YouTube.Se Kiss the Bride på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kiss the Bride ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kiss the Bride stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kiss the Bride, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kiss the Bride er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar