Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kiss the Girls

Kiss the Girls

01/01/2020 | Flixfilm

Se Kiss the Girls på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Gary Fleder
Skuespillere: Morgan Freeman, Ashley Judd, Cary Elwes
Spilletid: 115 min
Land: United States
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En retsmedicinsk psykolog slår sig sammen med et flygtet offer for en kidnapning for at finde en seriemorder, der bortfører og dominerer stærke og selvstændige kvinder.

Kiss the Girls havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kiss the Girls på YouTube.Se Kiss the Girls på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kiss the Girls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kiss the Girls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kiss the Girls, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kiss the Girls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar