Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kiss the Girls

Kiss the Girls

01/01/2020 | Ingen kommentarer

Se Kiss the Girls på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Gary Fleder
Skuespillere: Morgan Freeman, Ashley Judd, Cary Elwes, Alex McArthur
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: En retsmedicinsk psykolog slår sig sammen med et flygtet offer for en kidnapning for at finde en seriemorder, der bortfører og dominerer stærke og selvstændige kvinder.


Se Kiss the Girls på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kiss the Girls havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kiss the Girls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kiss the Girls herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kiss the Girls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kiss the Girls stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar