Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kiss the Ground

Kiss the Ground

22/09/2020 | Flixfilm

Se Kiss the Ground på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktør: Joshua Tickell, Rebecca Harrell Tickell
Skuespillere: Woody Harrelson, Ray Archuleta, John Wick, Kristin Ohlson
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Videnskabsfolk og kendisaktivister ser nærmere på, hvordan planetens jordbund kan være nøglen til at bekæmpe klimaforandringer og bevare planeten.Se Kiss the Ground på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kiss the Ground havde premiere på Netflix Danmark den 22. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kiss the Ground ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Kiss the Ground:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kiss the Ground er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kiss the Ground stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar