Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kissing Game

Kissing Game

17/07/2020 | Flixfilm

Se Kissing Game på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Caio Horowicz, Iza Moreira, Michel Joelsas, Denise Fraga
Spilletid: N/A
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: På et gymnasium i et afsondret kvægavlersamfund går familierne i panik, da de unge rammes af en mystisk "kyssesyge", der spreder sig som lynild.


Se Kissing Game på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kissing Game (Mund til mund) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kissing Game (Mund til mund) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Kissing Game:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kissing Game (Mund til mund) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kissing Game (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar