Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kite Runner

Kite Runner

15/10/2014 | Flixfilm

Se Kite Runner på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Drama
Instruktør: Marc Forster
Skuespillere: Khalid Abdalla, Ahmad Khan Mahmoodzada, Atossa Leoni
Spilletid: 128 min
Land: United States, China, United Kingdom, Afghanistan
Sprog: Dari, English, Pashtu, Russian, Urdu
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En privilegeret afghansk mand, der bor i USA, vender tilbage til sit krigshærgede hjemland for at prøve at tilbagebetale en gæld til en loyal barndomsven.

Kite Runner havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Kite Runner på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kite Runner ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kite Runner stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kite Runner, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kite Runner er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar