Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kitti Katz

Kitti Katz

18/05/2023 | Flixfilm

Kitti Katz på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English, Spanish, Arabic, Catalan, Basque, Portuguese, Czech, Dutch, Finnish, Danish, Greek, German, Hebrew, French, Galician, Japanese, Italian, Hindi, Hungarian, Indonesian, Polish, Romanian, Malay, Norwegian, Korean, Thai, Ukrainian, Swedish, Turkish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Tre teenagepiger lader sig forvandle til seje kattesuperhelte for at redde verden fra en ond egyptisk gudinde – men de har også tid til fodboldtræning.Se Kitti Katz på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Kitti Katz (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kitti Katz på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Kitti Katz (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kitti Katz (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kitti Katz, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kitti Katz er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar