Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kitz

30/12/2021 | Flixfilm

Kitz på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Valerie Huber, Sofie Eifertinger, Felix Mayr
Spilletid: N/A
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En servitrice fra Kitzbühel infiltrerer en gruppe rige teenageres glitterliv i München i sin søgen efter hævn over den pige, som hun mener er ansvarlig for brorens død.

Kitz (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kitz på YouTube.Se Kitz på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kitz (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kitz (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kitz, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kitz er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar