Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Klædt på til fest

Klædt på til fest

29/10/2021 | Flixfilm

Se Klædt på til fest på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne franske komedie fra 1986 charmerer en karismatisk forbryder et kværulerende par og får både mand og kone til at deltage i hans ulovlige foretagender.

Klædt på til fest havde premiere på Netflix Danmark den 29. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Klædt på til fest på YouTube.Se Klædt på til fest på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Klædt på til fest ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Klædt på til fest stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Klædt på til fest, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Klædt på til fest er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar