Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Klappe Cowboy!

Klappe Cowboy!

01/07/2016 | Flixfilm

Se Klappe Cowboy! på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy
Instruktør: Ulf Behrens, Timo Jacobs
Skuespillere: Timo Jacobs, Peter Koskowski, Yps van Tule, David Bredin
Spilletid: 84 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: En selvudnævnt instruktør tager til Berlin for at få succes, men ender i en pikant optagelse med en kunstner, og det udvikler sig til en kreativ hvepserede.


Se Klappe Cowboy! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKlappe Cowboy! havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Klappe Cowboy! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Klappe Cowboy! herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Klappe Cowboy! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Klappe Cowboy! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar