Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Klar til Orange Is the New Black sæson 4?

Klar til Orange Is the New Black sæson 4?

16/06/2016 | Flixfilm

orange is the new black sæson 4 netflix danmarkI morgen kl. 09.01 har den længeventede fjerde sæson af Orange Is the New Black eksklusiv premiere på Netflix Danmark. Alle episoder i den nye sæson vil kunne ses med det samme. Har du glemt hvad de tidligere sæsoner handlede om, kan du se en kort opsummering i klippet nederst i artiklen.

Det er ikke uden grund, at den nye sæson har været ventet, da Netflix netop har offentliggjort en undersøgelse, der viser at mange af seriens danske fans har genset Orange Is the New Black flere gange. Hele 47 procent har genset mindst en hel sæson af ´den anmelderroste serie. Ikke overraskende topper antallet af gen-seere i juni måned, når de spændte fans venter på den nye sæson. I år er ingen undtagelse.

Orange Is the New Black er en tankevækkende, sjov og stemningsfuld dramaserie om livet i et kvindefængsel, som er skabt af den anmelderroste manuskriptforfatter Jenji Kohan, der også tidligere har stået bag serien Weeds.

Sæson 4 bliver heller ikke de sidste vi kommer til at se til fangerne fra Litchfield. Netflix har nemlig afsløret at hele tre nye sæson er på vej. Du kan dermed godt glæde dig til både at sæson 5, sæson 6 og sæson 7 kommer på Netflix de kommende år. Alle de nuværende skuespillere vil medvirke i alle de nye sæsoner og der er dermed dømt underholdning med alle fangerne.

De mest populære afsnit af Orange Is the New Black

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis ikke du har nået at få set alle tre sæsoner inden premieren på Orange Is the New Black sæson 4 i morgen tidlig, så kan du kaste dig over nedenstående episoder, som Netflix har afsløret er de mest populære at se igen. Helt som forventet foretrækker seerne at kaste sig over de tre sidste afsnit af en sæson, men den suverænt overlegne er selvfølgelig sæson 1, afsnit 1 – man glemmer aldrig den første gang.

Sæson 1:

LÆS OGSÅ:   'Sygeplejersken' hitter i udlandet

Afsnit 1 – ”I wasn’t ready”
Piper Chapman skal afsone 15 måneder i fængsel, for en forbrydelse hun begik, da hun var ung. Hun forlader derfor sin altid støttende forlovede Larry til fordel for sit nye hjem: Et kvindefængsel.

Afsnit 12 – ”Fool me once”

De hårde sandheder kan sætte både karriere og forhold på en prøve: Pennsatucky føler sig ikke respekteret af Piper, og Larry giver et afslørende radiointerview.

Afsnit 13 – “Can’t fix crazy”
Reds plan om at generobre sit køkken giver bagslag. Fangerne opfører et krybbespil, og Pipers planer falder fra hinanden, da hun indser, at hendes liv er i fare.

Sæson 2:

Afsnit 11 – “Take a break from your values”
Piper bliver chokeret af en uventet ændring i hendes status. Sosos sultestrejke tiltrækker ny opmærksomhed, som får en religiøs karakter.

Afsnit 12 – “It was the change”
Spændingerne eskalerer, da et strømsvigt i fængslet bringer flere problemer frem i lyset. Piper havner i et dilemma og må tænke smart.

Afsnit 13 – “We have manners. We’re polite”
Flere af de indsattes fremtid hænger i en tynd tråd, da de konfronteres med deres værste mareridt. Livet bliver aldrig det samme igen.

Sæson 3:

Afsnit 11 – “We can be heroes”
Caputo og Piper står overfor problemer med personalet. Der sker et mirakel i Normas gruppe, og Crazy Eyes erotiske side havner i hænderne på personalet.

Afsnit 12 – “Don’t make me come back there”
Daya går i fødsel. Sophia udsættes for en hadforbrydelse, og Stella hjælper Piper med et forretningsproblem. Taystee påtager sig en ny rolle.

Afsnit 13 – “Trust no bitch”
Der sker både mirakler og konverteringer, men Piper og Caputo ved, at nogle situationer ikke kan løses på åndelig vis.
Skriv kommentar