Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Klar til Sherlock sæson 4?

Klar til Sherlock sæson 4?

26/12/2016 | Flixfilm

Den Emmy-vindende BBC-serie Sherlock vender snart tilbage på Netflix når streamingtjenesten har premiere på den nye sæson 4 den 2. januar 2017.

Sherlock sæson 4 kommer dermed på Netflix Danmark blot én enkelt dag efter tv-premieren på BBC i England, som fastsat til den 1. januar. Det betyder dog også, at det ikke er hele den nye sæson, som vil kunne ses med det samme, men kun sæsonens første afsnit, da episoderne først skal vises på BBC før de kommer på Netflix.

Nedenfor kan du se en trailer fra den nye sæson.

Den nye sæson består af de tre episoder; The Six Thatchers, The Lying Detective og The Final Problem. Eftersom afsnittene vil få premiere med en uges mellemrum, vil alle de tre episoder i sæson 4 først være tilgængelige efter tre uger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nedenfor kan du se de forventede premieredatoer for hvornår de enkelte afsnit i sæson 4 kan ses på Netflix Danmark;

Afsnit 1: The Six Thatchers – Premiere 2. januar.
Afsnit 2: The Lying Detective – Premiere 9. januar.
Afsnit 3: The Final Problem – Premiere 16. januar.

LÆS OGSÅ   Disse film og serier skal du se i august

Det er således hver mandag, der kommer et nyt afsnit af Sherlock på Netflix. Det forventes, at afsnittene først vil være tilgængelige sidst på dagen – omkring kl. 16-18 – den pågældende premieredag.

Serien Sherlock er en opdateret nyfortolkning af den skotske forfatter Arthur Conan Doyles mysterier fra 1800-talle, der følger den berømte detektiv Sherlock (Benedict Cumberbatch) og makkeren John Watson (Martin Freeman) navigere rundt i en labyrint af kryptiske spor og dødbringende kriminelle for at finde frem til sandheden.

Se Sherlock sæson 4 på Netflix Danmark fra den 2. januar. De første tre sæsoner af Sherlock kan også findes på streamingtjenesten.    Skriv kommentar