Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Klassefesten 2: Begravelsen

Klassefesten 2: Begravelsen

12/12/2021 | Flixfilm

Klassefesten 2: Begravelsen på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da endnu en ven dør under en vild polterabend, tager den kommende brudgom og hans to venner af sted til begravelsen, mens de diskuterer deres egen dystre fremtid.

Klassefesten 2: Begravelsen havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Klassefesten 2: Begravelsen på YouTube.Se Klassefesten 2: Begravelsen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Klassefesten 2: Begravelsen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Klassefesten 2: Begravelsen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Klassefesten 2: Begravelsen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Klassefesten 2: Begravelsen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar