Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Klassefesten 2: Begravelsen

Klassefesten 2: Begravelsen

05/12/2016 | Flixfilm

Se Klassefesten 2: Begravelsen på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da endnu en ven dør under en vild polterabend, tager den kommende brudgom og hans to venner af sted til begravelsen, mens de diskuterer deres egen dystre fremtid.


Se Klassefesten 2: Begravelsen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Klassefesten 2: Begravelsen havde premiere på Netflix Danmark den 5. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Klassefesten 2: Begravelsen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Klassefesten 2: Begravelsen:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Klassefesten 2: Begravelsen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Klassefesten 2: Begravelsen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar