Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Klassefesten 2: Begravelsen

Klassefesten 2: Begravelsen

05/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Klassefesten 2: Begravelsen på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da endnu en ven dør under en vild polterabend, tager den kommende brudgom og hans to venner af sted til begravelsen, mens de diskuterer deres egen dystre fremtid.


Se Klassefesten 2: Begravelsen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Klassefesten 2: Begravelsen havde premiere på Netflix Danmark den 5. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Klassefesten 2: Begravelsen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Klassefesten 2: Begravelsen herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Klassefesten 2: Begravelsen er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Klassefesten 2: Begravelsen stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar