Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Klassefesten 3: Dåben

Klassefesten 3: Dåben

12/12/2021 | Flixfilm

Klassefesten 3: Dåben på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Før Andreas' ekskones nye barns barnedåb prøver han at score en ny kæreste på en lokal højskole under et vildt eventyr med sine bedste venner.

Klassefesten 3: Dåben havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Klassefesten 3: Dåben på YouTube.Se Klassefesten 3: Dåben på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Klassefesten 3: Dåben ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Klassefesten 3: Dåben stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Klassefesten 3: Dåben, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Klassefesten 3: Dåben er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar