Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Klassefesten

Klassefesten

12/12/2021 | Flixfilm

Klassefesten på Netflix

Produktionsår: 2000–
Genre: Talk-Show
Instruktion: N/A
Skuespillere: Dan Børge Akerø, Bjarne Brøndbo, Trond-Viggo Torgersen
Spilletid: 70 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Tre mænd, som tager sammen til deres gymnasieklasses 25-års jubilæum, finder ud af, at fest og drengerøvsagtig opførsel ikke er, hvad det har været.

Klassefesten havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Klassefesten på YouTube.Se Klassefesten på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Klassefesten ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Klassefesten stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Klassefesten, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Klassefesten er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar