Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Klassentreffen 1.0

Klassentreffen 1.0

20/09/2019 | Ingen kommentarer

Se Klassentreffen 1.0 på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Til Schweiger
Skuespillere: Til Schweiger, Samuel Finzi, Milan Peschel, Lilli Schweiger
Spilletid: 127 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 3.4

Resumé: En dj, der for nylig er blevet monogam, planlægger en vild tur med to venner til deres 30-års skolejubilæum – og ender med at tage sin kærestes trodsige datter med.


Se Klassentreffen 1.0 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Klassentreffen 1.0 havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Klassentreffen 1.0 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Klassentreffen 1.0 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Klassentreffen 1.0 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Klassentreffen 1.0 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar