Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Klassentreffen 1.0

Klassentreffen 1.0

20/09/2019 | Flixfilm

Se Klassentreffen 1.0 på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Til Schweiger
Skuespillere: Til Schweiger, Samuel Finzi, Milan Peschel, Lilli Schweiger
Spilletid: 127 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 3.7

Handling: En dj, der for nylig er blevet monogam, planlægger en vild tur med to venner til deres 30-års skolejubilæum – og ender med at tage sin kærestes trodsige datter med.

Klassentreffen 1.0 havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Klassentreffen 1.0 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Klassentreffen 1.0 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Klassentreffen 1.0 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Klassentreffen 1.0, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Klassentreffen 1.0 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar