Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Klaus

15/11/2019 | Flixfilm

Se Klaus på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Sergio Pablos, Carlos Martínez López(co-director)
Skuespillere: Jason Schwartzman, J.K. Simmons, Rashida Jones, Will Sasso
Spilletid: 96 min
Land: Spain, UK
Sprog: English, Saami
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Et egoistisk postbud og en legetøjsmager danner et usandsynligt venskab, der giver glæde til en kold, mørk by, som desperat har brug for det.Se Klaus på NetflixAnmeldelse: Klaus

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Klaus havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Klaus ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Klaus:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Klaus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Klaus stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar