Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Klaus

15/11/2019 | Flixfilm

Se Klaus på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Sergio Pablos, Carlos Martínez López
Skuespillere: Jason Schwartzman, J.K. Simmons, Rashida Jones
Spilletid: 96 min
Land: Spain, United Kingdom, United States
Sprog: English, Saami
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Et egoistisk postbud og en legetøjsmager danner et usandsynligt venskab, der giver glæde til en kold, mørk by, som desperat har brug for det.

Klaus havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Klaus på YouTube.Se Klaus på NetflixAnmeldelse: Klaus

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Klaus ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Klaus stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Klaus, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Klaus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar