Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Klokkeblomst og vingernes hemmelighed

Klokkeblomst og vingernes hemmelighed

23/03/2014 | Flixfilm

Se Klokkeblomst og vingernes hemmelighed på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den mystiske Vinterskov er forbudt for feer fra Drømmehaven på grund af feernes sarte vinger. Men den nysgerrige Klokkeblomst kan ikke modstå det og krydser grænsen.

Klokkeblomst og vingernes hemmelighed havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Klokkeblomst og vingernes hemmelighed på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Klokkeblomst og vingernes hemmelighed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Klokkeblomst og vingernes hemmelighed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Klokkeblomst og vingernes hemmelighed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Klokkeblomst og vingernes hemmelighed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Klokkeblomst og vingernes hemmelighed

  1. Lærke - kl. 17:55, 13-05-2017:

    Kan ikke finde nogen klokkeblomst film på min Netflix, hvordan kan det være?
    Hilsen

    Skriv kommentar