Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Klovn Forever

Klovn Forever

15/12/2018 | Flixfilm

Klovn Forever på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne efterfølger til Klovn flytter Casper til Los Angeles med Frank lige i hælene, og sammen tramper parret på diverse tabuer, mens de "gør Hollywood".

Klovn Forever havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Klovn Forever på YouTube.Se Klovn Forever på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Klovn Forever ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Klovn Forever stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Klovn Forever, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Klovn Forever er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar