Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Klovn Forever

Klovn Forever

15/12/2018 | Flixfilm

Se Klovn Forever på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Mikkel Nørgaard
Skuespillere: Casper Christensen, Frank Hvam, Gemma Karlsen, Mia Lyhne
Spilletid: 99 min
Land: Denmark
Sprog: Danish, English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: I denne efterfølger til Klovn flytter Casper til Los Angeles med Frank lige i hælene, og sammen tramper parret på diverse tabuer, mens de "gør Hollywood".

Klovn Forever havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Klovn Forever på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Klovn Forever ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Klovn Forever stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Klovn Forever, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Klovn Forever er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar