Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Klovn the Movie

Klovn the Movie

01/12/2020 | Flixfilm

Klovn the Movie på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Documentary
Instruktion: Peter Gornstein
Skuespillere: Casper Christensen, Jarl Friis-Mikkelsen, Ole Michelsen
Spilletid: 40 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 7.2

Handling: To totalt politisk ukorrekte venner går amok ude på landet, hvor de pløjer sig igennem sociale tabuer, ubeskrivelige udsvævelser og absurde seksuelle møder.

Klovn the Movie havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Klovn the Movie på YouTube.Se Klovn the Movie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Klovn the Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Klovn the Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Klovn the Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Klovn the Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar