Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Knight and Day

Knight and Day

01/10/2021 | Flixfilm

Knight and Day på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: James Mangold
Skuespillere: Tom Cruise, Cameron Diaz, Peter Sarsgaard
Spilletid: 109 min
Land: United States
Sprog: English, German, Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: June, der er ulykkeligt forelsket, fascineres af en mystisk mand, som uventet involverer hende i et hæsblæsende eventyr, der omfatter uhæderlige fjender.

Knight and Day havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Knight and Day på YouTube.Se Knight and Day på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Knight and Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Knight and Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Knight and Day, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Knight and Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar