Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Knightfall

Knightfall

27/12/2019 | Flixfilm

Se Knightfall på Netflix

Indspilningsår: 2017–2019
Genre: Action, Adventure, Drama, History
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tom Cullen, Pádraic Delaney, Simon Merrells, Julian Ovenden
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Femten år efter korstogene blev afsluttet med nederlag gøres en gammel ridder til overhoved i sin ordens tempel i Paris og opdager en chokerende hemmelighed.


Se Knightfall på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Knightfall (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 27. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Knightfall (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Knightfall:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Knightfall er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Knightfall (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar