Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Knights of Sidonia har premiere på Netflix 4. juli

Knights of Sidonia har premiere på Netflix 4. juli

26/06/2014 | Flixfilm

knights-of-sidonia-netflix-anime-premiereDen japanske anime-serie Knights of Sidonia kan ses på Netflix Danmark fra 4. juli. Det fortæller streamingtjenesten. Se traileren til den kommende serie nedenfor.

Knights of Sidonia er baseret på en populær mangaserie. Serien følger menneskers kamp mod fjendtlige og formskiftende Gauna-monstre. Historien fokuserer på rumskibet Sidonia og den unge garde-pilot Nagate Tanikaze, mens han bruger sine forrygende kampevner til at beskytte, hvad der er tilbage af den menneskelige civilisation. For 1000 år siden flygtede de fra Jordens undergang og bor nu på det store rumskib Sidonia.

I forbindelse med annonceringen udtalte Erik Barmack fra Netflix, “Der er en stor base af anime-fans på Netflix, og vi er meget glade for, at vi for første gang eksklusivt kan give dem, hvad de har længtes efter. Især når det drejer sig om en serie, der er så veludtænkt, humoristisk og smukt animeret som Knights of Sidonia.”

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Girl in the Picture'

Knights of Sidonia kan ses på Netflix med de originale japanske stemmer eller engelske. Se den eksklusivt på Netflix fra 4. juli.

Artiklen fortsætter under annoncen

Trailer til Knights of Sidonia:2 kommentarer til Knights of Sidonia har premiere på Netflix 4. juli

 1. Poul - kl. 11:14, 05-07-2014:

  “Knights of Sidonia er en original serie fra Netflix”

  Det er desværre ikke rigtig. Den hedder “Netflix Original” fordi det er kun Netflix som har ret til at vis serien lige nu – og har været tidl. på 4 andre kanaler i Japan samt 2 andre streaming service.

  Det er faktisk en original serie fra Polygon Pictures.

 2. Flixfilm - kl. 15:15, 05-07-2014:

  Hej Poul,

  Du har helt ret. Vi var lidt for hurtige og har nu rettet artiklen. Mange tak.

Skriv kommentar