Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Knights of Sidonia

Knights of Sidonia

03/07/2015 | Ingen kommentarer

Se Knights of Sidonia på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Animation, Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Pete Sepenuk, Ryôta Ôsaka, Takahiro Sakurai, Aya Suzaki
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: En helt prøver at redde et rumskib, der er under belejring af en fremmed trussel i denne originale animeserie, der er baseret på den populære mangaserie.


Se Knights of Sidonia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Knights of Sidonia havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Knights of Sidonia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Knights of Sidonia herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Knights of Sidonia er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Knights of Sidonia stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore