Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Knights of Sidonia

Knights of Sidonia

03/07/2015 | Flixfilm

Knights of Sidonia på Netflix

Produktionsår: 2014–2015
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Pete Sepenuk, Ryôta Ôsaka, Takahiro Sakurai
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.7

Handling: En helt prøver at redde et rumskib, der er under belejring af en fremmed trussel i denne originale animeserie, der er baseret på den populære mangaserie.

Knights of Sidonia havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Knights of Sidonia på YouTube.Se Knights of Sidonia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Knights of Sidonia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Knights of Sidonia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Knights of Sidonia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Knights of Sidonia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar