Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Knives Out 2’ med Daniel Craig har fået premieredato

‘Knives Out 2’ med Daniel Craig har fået premieredato

24/08/2022 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop offentliggjort premieredatoen samt første billede fra efterfølgeren til succesfilmen ‘Knives Out’, som har fået den mundrette titel; ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’.

Den stjernespækkede krimifilm kan streames på Netflix fra den 23. december 2022, mens den i ugerne op til premieren vil kunne ses i udvalgte biografer. Hvornår ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ lander i biograferne er endnu ikke afsluttet.

I efterfølgeren til Rian Johnsons ‘Knives Out’ fra 2019 rejser den excentriske privatdetektiv Benoit Blanc (Daniel Craig) til Grækenland for at opklare et mysterie, der involverer en lang række nye, farverige mistænkte.

De mistænkte tæller blandt andet Edward Norton, Janelle Moné, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline samt Kate Hudson og Dave Bautista.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ er skrevet og instrueret af Rian Johnson (‘Star Wars: The Last Jedi’, ‘Breaking Bad’, ‘Knives Out’).

LÆS OGSÅ:   Netflix vil lave færre, bedre og billigere film

Det forlyder at Netflix har betalt over 2 milliarder kroner for rettighederne til ‘Knives Out’, som ikke blot inkludere en fortsættelse, men også et tredje kapitel, som forventes at være klar om et par år.

‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ får premiere i udvalgte biografer (dato endnu ikke offentliggjort) og globalt på Netflix den 23. december 2022.

Det er desværre ikke muligt at fordrive ventetiden med den første film i rækken, da ‘Knives Out’ på nuværende tidspunkt ikke kan streames på Netflix. Det vurderes dog, at den bliver tilgængelig igen inden premiere på ‘Knives Out 2’ / ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’.
Skriv kommentar