Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Knives Out 3’ får officiel titel

‘Knives Out 3’ får officiel titel

27/05/2024 | Flixfilm

Efterfølgeren til Netflix-hittet ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ fra 2022 er netop blevet navngivet.

Den offcielle titel er ‘Wake Up Dead Man’, som dermed bliver til ‘Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery’ i Netflix terminologi.

Det har instruktør og manuskriptforfatter bag filmene, Rian Johnson, offentliggjort på de sociale medier.

Han afslører samtidig at produktionen af ‘Knives Out 3’ begynder snarligt, og at det forventes at filmen får premiere i 2025.

Artiklen fortsætter under annoncen

Plottet og rollelisten til den nye film er endnu ikke blivet afsløret, men Daniel Craig vender naturligvis tilbage i rollen som den excentriske detektiv Benoit Blanc.

I 2021 købte Netflix rettighederne til ‘Knives Out 2+3‘ for intet mindre end 2,5 milliarder danske kroner. Den første efterfølger ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ havde premiere på Netflix i slutningen af 2022 og blev et enormt streaminghit og er i den dag i dag stadig blandt de mest sete Netflix-film nogensinde.

LÆS OGSÅ:   '3 Body Problem' slutter efter sæson 3

I efterfølgeren lander detektiven på en helt ny lokalitet – en vidunderlig græsk strand. Det er langt fra det sneklædte palæ i den første film, men der er én ting der er det samme: et mord er blevet begået, og der er kun én mand, der kan samle brikkerne og løse mysteriet.

Vi kvitterede også med 5 stjerner i vores anmeldelse af ‘Glass Onion’ og kaldte den “ekstremt underholdende” og en “seværdige toer”. Læs hele anmeldelsen her: Anmeldelse: ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’.

Se ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery‘. ‘Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery’ kommer i 2025.
Skriv kommentar