Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Knives Out

Knives Out

01/09/2023 | Flixfilm

Knives Out på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: Rian Johnson
Skuespillere: Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas
Spilletid: 130 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, Hindi
IMDb-karakter: 7.9

Handling: En detektiv optrævler et spind af hemmeligheder og løgne, der omgiver en succesfuld krimiforfatters død og hans foruroligende og excentriske familie.Se Knives Out på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Knives Out havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Knives Out på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Knives Out ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Knives Out stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Knives Out, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Knives Out er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar