Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Knives Out

Knives Out

01/09/2021 | Flixfilm

Se Knives Out på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: Rian Johnson
Skuespillere: Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas
Spilletid: 130 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, Hindi
IMDb-karakter: 7.9

Handling: En detektiv optrævler et spind af hemmeligheder og løgne, der omgiver en succesfuld krimiforfatters død og hans foruroligende og excentriske familie.

Knives Out havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Knives Out på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Knives Out ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Knives Out stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Knives Out, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Knives Out er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar