Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Knock Down The House

Knock Down The House

01/05/2019 | Flixfilm

Knock Down The House på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: Rachel Lears
Skuespillere: Alexandria Ocasio-Cortez, Cori Bush, Joe Crowley
Spilletid: 87 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Kom med bag scenen, når fire stærke kvinder – herunder Alexandria Ocasio-Cortez – udfordrer rige politikere i kampen om Kongressen i 2018.

Knock Down The House (Fire kvinders valgkamp) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Knock Down The House på YouTube.Se Knock Down The House på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Knock Down The House (Fire kvinders valgkamp) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Knock Down The House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Knock Down The House, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Knock Down The House (Fire kvinders valgkamp) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar