Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Knock Knock

Knock Knock

01/10/2016 | Flixfilm

Se Knock Knock på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Eli Roth
Skuespillere: Keanu Reeves, Lorenza Izzo, Ana de Armas, Aaron Burns
Spilletid: 99 min
Land: USA, Chile, Israel
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 4.9

Beskrivelse: En ægtemand og alenefar for weekenden får vendt sit liv op og ned efter at have givet husly til to forførende kvinder under en storm.


Se Knock Knock på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Knock Knock havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Knock Knock ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Knock Knock:




Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Knock Knock er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Knock Knock stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar